Contacteer ons op 089 25 53 36

Voorstelling

Lucht in een woning krijgt te kampen met verschillende vervuilingsbronnen. Vele daarvan zijn afkomstig van de mens zelf: ons metabolisme verbruikt zuurstof (O2) en ademt koolstofdioxide (CO2) uit, verse zuurstof moet worden aangevoerd en koolstofdioxide moet worden afgevoerd. De gevolgen van diverse vervuilers voor de gezondheid zijn veelvuldig; irritaties van ogen, neus en keel, hoofdpijn, vermoeidheid, misselijkheid en allergieën tot de dodelijke CO-vergiftiging.

Ventilatie is noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat in ruimten waar mens of dier verblijven, en gebeurt door koolzuurgas, vocht en verontreiniging af te voeren en verse lucht aan te voeren. De luchtverontreiniging kan van verschillende aard zijn (bv. sigarettenrook, bacteriën en schimmelsporen, chemische stoffen, stof, geurstoffen). De noodzakelijke hoeveelheid te verversen lucht (het debiet) hangt af van de productie van vocht, koolstofdioxide (CO2) en verontreiniging en de aard van de verontreiniging, en van het aantal mensen of dieren die in die ruimten verblijven.

In België is sinds het EPB-decreet de ventilatie aan strenge normen onderworpen en in Nederland stelt het Bouwbesluit de normen per gebruiksfunctie.

U kunt terecht bij VentilationCompany voor allerlei ventilatiesystemen van onder meer Comair en Systemair, en dit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij garanderen steeds ventilatie van de hoogste kwaliteit en bieden bovendien deskundig advies, zodat u zeker kunt zijn van een goed werkende installatie die past bij uw behoeftes.

Ons bedrijf is gevestigd te Bilzen, maar wij zijn actief in de provincies Limburg, Antwerpen en Brabant. Wij beschikken over ruim 7 jaar ervaring op gebied van ventilatie.

Neem gerust een kijkje bij onze producten en realisaties  om te zien wat wij voor u kunnen doen. Als u daarna toch nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Contacteer ons

Merodestraat 11
3740 Bilzen België

Tel.: 089/25 53 36
Gsm: 0498/54 64 11
Fax: 089/25 53 37

info@ventilationcompany.be

BTW BE 0827 793 743

Cookies en privacy