Contacteer ons op 089 25 53 36

Solarbricks | Voorstelling

Bent u op zoek naar de gepaste verlichting voor uw tuin, oprit, zwembad of parking, die bovendien milieuvriendelijk en energiezuinig is? 
Zoek niet langer, Solar Bricks biedt u de perfecte oplossing!

U kunt bij ons exclusief Solar Bricks verkrijgen. Dit zijn lichtgevende, glazen klinkers die werken op zonne-energie. Deze draadloze klinkers zijn uitgerust met zonnecellen, om overdag het zonlicht op te vangen, en een lichtsensor, die de invallende duisternis en het zonlicht detecteert waardoor het licht automatisch aan- en uitgaat.

Bovendien beschikken deze klinkers over een unieke, vervangbare accu. Hierdoor kennen deSolar Bricks een hoog rendement en een lange levensduur.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor deze fantastische buitenverlichting, boordevol mogelijkheden. Wij zijn het enige bedrijf in Europa dat deze klinkers mag verdelen waardoor we leveren aan een internationaal cliënteel, en dit aan een bijzonder concurrentiële prijs.

Neem gerust een kijkje bij onze producten en realisaties  om te zien of deze uitzonderlijke verlichting iets voor u is. Als u daarna nog vragen heeft, kunt u ons altijd contacteren.

Contactgegevens

Merodestraat 11
3740 Bilzen België

Tel.: 089/25 53 36
Gsm: 0498/54 64 11
Fax: 089/25 53 37

info@solarbricks.be

BTW BE 0827 793 743

Cookies en privacy